Logus-De Hoop GWW
 

Logus GWW; uw complete partner

 
Uw complete partner
Wilt u snel kunnen beschikken over de juiste materialen voor uw project? Dan bent u bij Logus-De Hoop aan het juiste adres. Bij Logus-De Hoop kunt u rekenen op een compleet GWW-assortiment, directe levering uit voorraad en een professioneel advies.
 
Helemaal thuis in GWW
Onze moedermaatschappij De Hoop Terneuzen is groot geworden in de grond-, weg- en waterbouw. Daardoor profiteert u van een compleet assortiment en specialistische kennis. De lokale Logus-De Hoop-vestigingen voegen daar gemak en zekerheid aan toe: we staan dicht bij de markt en onze relaties. Daardoor kunt u op ons bouwen!
 
Logus-De Hoop en logistiek: gemak en zekerheid
U vindt altijd het juiste product in ons complete assortiment kunststofleidingsystemen voor binnenriolering, buitenriolering, infiltratie, drainage, afsluiters en appendages. De producten kunt u zelf afhalen of laten bezorgen. U bestelt precies wat u nodig heeft, want Logus-De Hoop kent geen minimale afnamehoeveelheid. We leveren door heel Nederland: snel en stipt. Voor het basisassortiment binnen het rayon van de leverende vestiging geldt een levertijd van één dag. Het principe is: vandaag besteld is morgen in huis. De overige producten worden af fabriek bezorgd. Hiervoor geldt een levertijd van slechts twee werkdagen.
 
CONTACT

Logus GWW; oog voor de toekomst

 
Steeds verder in duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij Logus-De Hoop hoog in het vaandel. Doordat we het productassortiment voortdurend vernieuwen, vindt u daarin steeds meer duurzame producten. Een mooi voorbeeld is de 3-lagen PVC buis, waarvan de binnenste laag bestaat uit opgeschuimd gerecycled materiaal.
 
Projectondersteuning
Welke materialen passen bij de kwaliteitseisen van het bestek? Zijn er alternatieven? Onze adviseurs denken graag met u mee. Als u dat wilt, gaat Logus-De Hoop nog verder. Logus-De Hoop levert prefabsets en zaaglengtes voor de installateur en ondersteunt bij het uittrekken van puttenstaten voor de buitenriolering. Ontzorgen! Dat is Logus-De Hoop: complete ondersteuning bij het complete assortiment!
 
Logus GWW: samen sterk
Logus GWW is onderdeel van De Hoop Terneuzen B.V., waarin diverse wegenbouwmaterialenhandels zoals Logus GWW , Bleijko, Haringman en onze diverse zand en grind handels bedrijven de krachten hebben gebundeld. Onder de naam Logus GWW bieden wij een nóg completer assortiment en een nóg groter distributienetwerk met onze 9 Logus vestigingen: als Logus GWW kunnen wij u naar volle tevredenheid van dienst zijn. Daag ons uit. Wij nemen de uitdaging graag aan!
 

Veel ervaring en GWW-kennis aanwezig

Flexibele eigen logistiek

Breed assortiment

ONS TEAM

 
 
Aantal tevreden klanten740
Aantal aangelegde rioleringen7860
Aantal producten90
Aantal vestigingen9
Logus-De Hoop GWW 'Uw complete partner'CONTACT
WhatsApp WhatsApp Logus GWW